12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Szponzorált videó: Itt a Knorr új Sült csirke fűszerkeveréke

2016. október 15.
10.7921
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha unod már a klasszikus sült csirke ízét, akkor dobd fel a Knorr legújabb fűszerkeverékével, mely a legegyszerűbb csirke húsokat is képes feldobni. Rengeteg féle felhasználási lehetőséget nyújt.


A márka már 175 éve fejleszt különböző fűszerkeverékeket, levesporokat és egyéb élelmiszereket, hogy minél ízletesebb fogásokat készítsenek otthon a háziasszonyok. Világszerte közel 230 professzionális Séf dolgozik azon, hogy kiváló termékeket alkosson. A Knorr Séfjei egy új Sült Csirke fűszerkeveréket alkottak meg, melyet használhatjuk egyszerű sült csirkéhez, vagy akár például rántott csirkére is szórhatjuk, hogy még ízletesebb legyen a hús.

A Sült Csirke fűszerkeverékről érdemes tudni, hogy nem tartalmaz tartósítószert valamint mesterséges színezéket sem, ugyanis a márka számára nagyon fontos, hogy finom és jó minőségű ételeket kínáljon a vásárlóinak.

A Knorr igyekszik a legjobb alapanyagokból dolgozni, éppen ezért hazánkban is több helyről igyekszek beszerezni a termékekhez a legkiválóbb alapanyagokat. A feldolgozás során tovább szárítják a már szárítva érkezett fűszereket, így sokáig képesek megőrizni frissességüket anélkül, hogy tartósítószert kellene használniuk.



Mivel a fűszerkeverékhez nem kell semmit sem pluszban hozzáadni, így még az amatőr háziasszonyok vagy éppen urak is könnyedén készíthetnek finomabbnál-finomabb fogásokat. Jó hír a diétázóknak, ugyanis a fűszerkeverék nem tartalmaz túl sok kalóriát, így a diéta alatt bátran lehet bármilyen csirkéhez felhasználni. Készíthetsz egyszerű sült csirkemellet a fűszerkeverékkel, de akár egzotikusabb ízvilágú ételekhez is fel lehet használni.

Dressingekhez is kiváló, keverjünk össze egy kis pohár joghurtot 10 g Knorr Sült Csirke Fűszerkeverékkel és egy evőkanál majonézzel, majd salátára öntve tálaljuk. Természetesen pulykahúshoz is használhatjuk a fűszerkeveréket, nem kötelező csak csirkéhez használni. Ha kíváncsi vagy, milyen ízletes recepteket készíthetsz a fűszerkeverékkel, akkor kattints ide.

A cikk létrejöttét a Knorr támogatta!
3 hozzászólás

Sonci

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Én már kipróbáltam és tényleg nagyon jó az íze. mosolygó smiley

válasz erre

pilótakeksz

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Rántott husin kipróbálom. Csak sózni szoktam.

válasz erre

Minoni

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Egy próbát megér.

válasz erre