8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Húsvéti étteremajánló

2017. április 14.
8.7001
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha idén nem szeretnél otthon főzőcskézni húsvétkor, akkor irány a város és fedezd fel az éttermek húsvéti kínálatát. Rengeteg hazai étterem kínál különleges húsvéti ebédet, melyek közül most néhányat össze is szedtünk a mai cikkünkben.


The Living Room - a la carte Benediction Brunch

Az étterem egy különleges hétvégi kényeztető reggebédet állított össze, melyben változatos formákban ajánlja a friss tanyasi tojásból készült tojásételeket. Az egyik legdivatosabb fogást, az Eggs Benedictet az étterem séfjei hét különféle módon készítik el, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A háttérzenéről a Music Sommelier gondoskodik.

Április 15-én és 16-án 9:30-14:00 óra között elérhető.

Húsvéti étteremajánló - 2. kép

ÉS Bisztró és a Sonkamester

Az ÉS Bisztróban szinte hagyománnyá vált már, hogy húsvétkor nem csak a bisztró tányérjaira kerül a finom házi sonka, hanem otthonra is lehet vásárolni a híres etyeki sonkakészítő mester, Árpás László specialitásaiból. Húsvét vasárnap és hétfőn igazi családi ebéd várja a vendégeket a bisztróban, ahol az ételsorban az ünnephez kapcsolódó fogások jelennek meg. A gyerekeket Gipszkorszak kézműves foglalkozás várja.

A Family Table április 15-én és 16-án, 12.00-15.00 óráig elérhető.

Húsvéti étteremajánló - 3. kép

NOBU - cseresznyevirágzás idején

Ha nem szeretnénk hagyományos sonkát és tojást enni húsvétkor, akkor irány a NOBU Budapest, ahol húsvétvasárnap gyereksarok várja a kicsiket, az English Garden Pre-School pedagógusainak vezetésével húsvéti játékok, kézműves foglalkozások és húsvéti tojásvadászat várja a gyermekeket.

ÉS Deli - finomságok elvitelre

Ha nincs idő sütni, akkor irány az ÉS Deli, ahol húsvéti kalács, bárány formájú sütemény, briós tojással díszítve, borválogatás és különleges kávék várják a vendégeket. Sőt, rengeteg ajándékötletet is lehet találni a Deli-ben, ha szeretnénk valamivel meglepni szeretteinket.

Az ÉS Deli minden nap 7.00-19.00 óráig várja a vendégeket.
1 hozzászólás

monyó

7 éve, 7 hónapja és 14 napja

Egészen jó ajánlatok, csak mi vidékre megyünk nagyszülőkhöz.

válasz erre