-3 °Cenyhe havazás
2021. január 19., kedd • Sára, Mária

Házi kolbászkrém

Mariann , 2021. január 07.
Mai receptünk egy nagyon finom és ízletes szendvicskrém, amit otthon könnyedén elkészíthetünk. Ha szeretjük a kolbászt, akkor ezt a kolbászkrémet mindenképpen érdemes kipróbálni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 250 g puhább kolbász
 2 db tojás
 100 g lágy vaj
 2-3 evőkanál tejföl
 1 teáskanál mustár
 só, bors

Elkészítés:
A tojásokat főzzük keményre, majd pucoljuk meg és hagyjuk hűlni. A kolbászról szedjük le a héjat, majd a húst tegyük egy robotgépbe. Ehhez adjuk az összevágott és kihűlt tojásokat, valamint a többi hozzávalót. Addig turmixoljuk az egészet, míg krémes állagot nem kapunk.

Ezután megkóstoljuk és ha még szükséges, akkor sóval és borssal ízesítünk. Végül egy zárható tálkába rakjuk és hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Friss kenyérrel fogyasztjuk.
 
2 hozzászólás

krisztike • Überbrutál #2 • 1 hete és 4 napja

Jól hangzik.

pilótakeksz • Messiás #1 • 1 hete és 4 napja

Azta, mondjuk ehhez nem hiszem hogy a jó magyar gyulai kolbász jó, de valamilyen más egészen biztosan.