23 ℃Esik
2017. július 25., kedd • Kristóf, Jakab

Hazánkba is megérkezett a Fekete fagyi

Mariann , 2017. július 05.
Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend a különleges fekete finomság, mely első hallásra és látásra nagyon furcsának tűnik, de nagyon finom és egyben egészséges is.


Vincze Annamária rengeteg fotót látott közösségi oldalakon a különleges fekete fagyiról, de nem szeretett volna egészen Amerikáig utazni, hogy megkóstoljon egyet, így felvette a kapcsolatot egy amerikai cukrásszal, aki készséggel elárulta hogyan készül a sötét nyári édesség. Annamária hamar el is készítette és le is védette a fagyit.

Antalicz Miklós, a fekete fagyi gyártója elárulta, hogy a fekete színt egy természetes alapanyagból, a kókuszból származó aktív szénnel érik el. Jelenleg fekete kókusz és dupla csoki ízekben kapható, almacukorral készült változatban is, hogy a cukorbetegek is élvezhessék a fagyizás örömeit. De hamarosan lesz "mindenmentes" verzió is.

Hazánkban elsőként a budapesti Andretti Cukrászdában lehet megkóstolni a fekete fagyit, de nemsokára országszerte lesz elérhető a fagyizókban.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!