17 ℃Eső előfordulhat
2017. szeptember 20., szerda • Friderika

Hazánkba is megérkezett a Fekete fagyi

Mariann , 2017. július 05.
Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend a különleges fekete finomság, mely első hallásra és látásra nagyon furcsának tűnik, de nagyon finom és egyben egészséges is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Vincze Annamária rengeteg fotót látott közösségi oldalakon a különleges fekete fagyiról, de nem szeretett volna egészen Amerikáig utazni, hogy megkóstoljon egyet, így felvette a kapcsolatot egy amerikai cukrásszal, aki készséggel elárulta hogyan készül a sötét nyári édesség. Annamária hamar el is készítette és le is védette a fagyit.

Antalicz Miklós, a fekete fagyi gyártója elárulta, hogy a fekete színt egy természetes alapanyagból, a kókuszból származó aktív szénnel érik el. Jelenleg fekete kókusz és dupla csoki ízekben kapható, almacukorral készült változatban is, hogy a cukorbetegek is élvezhessék a fagyizás örömeit. De hamarosan lesz "mindenmentes" verzió is.

Hazánkban elsőként a budapesti Andretti Cukrászdában lehet megkóstolni a fekete fagyit, de nemsokára országszerte lesz elérhető a fagyizókban.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!