13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Hazánkba is megérkezett a ChiaShake

2018. február 11.
3.3851
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben vált elérhetővé Magyarországon is a folyékony étel, mely a teljes értékű étkezések alternatíváját kínálja shake formájában. A ChiaShake slim-, sport- és vegánváltozatokban érhető el.


A ChiaShake nem csupán egy hagyományos fehérje ital, ugyanis a fehérjén túl tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat is, amire a szervezetnek szüksége van a nap során. Órákon keresztül tudja biztosítani a szükséges "üzemanyagot" a szervezet számára, továbbá nem emeli meg a vércukor szintet sem. A folyékony ital elérhető: vanília-, banán-, eper-, csokoládé- és pisztáciaízekben. Glutén- és laktózmentes, így az erre érzékenyek is bátra fogyaszthatják.

Miért jó meginni az ebédet vagy éppen a vacsorát?

Manapság egyre kevesebb idő jut arra, hogy megfelelő minőségű tápanyagokat vigyünk be a szervezetünkbe nap közben, hiszen hol a munkába kell sietni, hol az iskolába, hol pedig a gyerekekért. A ChiaShake-kel akár egy teljes étkezést kiválthatunk, hiszen csak egy kis víz vagy tej kell a porhoz és másodpercek alatt fogyaszthatjuk is.

Szerkesztőségünkbe is eljutott a ChiaShake SLIM Vaníliás ízben (4,430 forint). Egy bármilyen shakerben nagyon könnyen oldódik a por állagú készítmény, egyáltalán nem lesz csomós az ital felrázást követően. Az íze kellemes vaníliás, egyáltalán nem lehet utóízt érezni. Érdemes fogyasztás előtt néhány percig hagyni állni, hogy a chia magok kicsit megszívják magukat, ennek köszönhetően krémesebb lesz az állag is.

A termék elérhető a magyarországi ChiaShake weboldalán.
4 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 7 hónapja és 24 napja

Nem tudom mennyire bírnám ki csak ilyet inni vacsira vagy reggelire.

válasz erre

Natasha

6 éve, 7 hónapja és 25 napja

Ára egészen jó. Lévén egy 500 grammos fehérje is kb 4-5 ezer forint.

válasz erre

csillucs

6 éve, 7 hónapja és 25 napja

Na ez terhesség után pont jó lesz. mosolygó smiley

válasz erre

bettike

6 éve, 7 hónapja és 25 napja

Próbáltam már hasonlót, de én éhes voltam utána. szomorú smiley

válasz erre