Az alábbi receptet gyorsan és könnyen elkészíthetjük, így egy nehéz nap után is egy laktató és ízletes ételt varázsolhatunk asztalunkra.
Hozzávalók:
4 szelet filézett csirkemell
ananászkarika
szeletelt sajt
só, bors
oregánó
jégsaláta
paradicsom
kaliforniai paprika
kígyóuborka
újhagyma vagy póréhagyma
pár szem olivabogyó
retek
1 citrom leve
olivaolaj
Elkészítés:
A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk majd sózzuk, borsozzuk a szeleteket. Kevés olivaolajban megsütjük a csirkemell szeleteket, és tűzálló tálba pakoljuk őket.
Az ananász karikákat ráhelyezzük a sült húsokra, valamint 1-1 szelet sajttal borítjuk be a szeleteket. A sajtra szórjunk egy kevés oregánó fűszert, hogy pikánsabb ízt kapjunk.
Egy alufóliával lefedjük a tálat és 180°C-on körülbelül 20-25 percig pároljuk, hogy az ízek összeérjenek. Az utolsó 5 percben az alufóliát levesszük, hogy a sajt rá tudjon pirulni az ananászkarikákra.
Amíg a húsok sülnek, készítsük el a salátát. Vágjuk össze a hozzávalókat egy nagy tálban, keverjük őket össze. És jöhet az öntet rá, ami megbolondítja majd az ízlelő bimbóinkat!

Egy citrom levét, másfélszer annyi olívaolajjal összekeverünk és már kész is az öntetünk, melyet salátánkra öntünk.
Tálalás:
Egy tányérra szedünk a salátánkból, majd ráhelyezünk egy szelet csirkemellet. Bon appetit!
Nagyon guszta!