Hozzávalók:
4 db szép halfilé
só, bors
2 egész citrom
egy kevés olívaolaj
3 evőkanál kapribogyó
1 csokor metélőhagyma
1 kicsi konzerv zöldbab
Elkészítés:
A halfiléket egy papírral itassuk fel, majd sózzuk meg és a 2 citrom levével locsoljuk meg. Egy serpenyőbe tegyük bele az olívaolajat és süssük meg a halfilék mindkét oldalát. Legyünk óvatosak, amikor megfordítjuk a filéket, nehogy szétessenek.
Ha elkészült a hal, akkor borsozzuk meg őket és szórjuk rá a kapribogyókat és a zöldbabot. Néhány percig a nagy láng fölött rázzuk össze az ételünket.
A végén szórjuk rá a metélőhagymát, valamint néhány karika citromot, és párolt zöldséggel vagy rizzsel tálalhatjuk is. Gyors, egyszerű és egészséges étel, mely nagyon kevés kalóriát tartalmaz, így fogyókúra alatt is fogyasztható.