Hajdina kása

Mariann , 2019. május 08.
Ha már unod a zabpelyhet, akkor próbáld ki helyette a hajdinát. A hajdina is egy nagyon szuper fehérjeforrás a reggeleken, nagyon egészséges és rengeteg vitamint tartalmaz. Gyümölcsökkel fogyasztva tökéletes reggelire.


Hozzávalók:
 60 g hajdina
 3 evőkanál natúr joghurt
 150 ml víz
 egy csipet fahéj

Elkészítés:
A vizet és a hajdinát feltesszük főni egy lábosba és addig kevergetjük, amíg megpuhul. Ezután hagyjuk egy picit hűlni, majd tegyük egy turmixgépbe. Tegyük hozzá a joghurtot, a csipet fahéjat és ízlés szerint gyümölcsöt, kakaót vagy akár fehérje port is adhatunk még plusz ízként hozzá.

Alaposan összeturmixoljuk az egészet és egy tálba öntve már lehet is fogyasztani. Lehet még hozzá plusz gyümölcsöt vagy magvakat adni.
 
1 hozzászólás

leoni • Messiás #1 • 1 hete és 5 napja

Na ilyenből még nem ettem kását.