Hozzávalók:
görögdinnye
2 szem alma
1 db banán
2-3 fürt szőlő
2 db narancs
20 dkg eper
1 db ananász
1 l sangria
2 db fahéjrúd
1 l 100%-os narancslé
10 dkg barna cukor
Elkészítés:
A dinnyét vágjuk félbe és a belsejét kanalazzuk ki, majd tegyük félre a belsejét. A gyümölcsöket pucoljuk meg és kockázzuk fel őket. A dinnye belsejét is vágjuk össze. Töltsük vissza a dinnyébe a felvágott gyümölcsöket és keverjük össze.
A sangriát és a narancslét töltsük bele a gyümölcsökkel teli dinnyehéjba, majd szórjuk bele a cukrot és a fahéjat. Kóstoljuk meg, ha még akarjuk, akkor ízesítsük. Néhány órára hűtőbe rakjuk a bólét, hogy az ízek összeérjenek.