Hozzávalók:
1 kg bárányhús (csont nélküli)
25 dkg gomba
1 vöröshagyma
fél citrom
só, bors
1 csésze petrezselyemzöld
1 pohár tejföl
1 csésze olaj
Elkészítés:
A húst megmossuk és egyforma szeletekre vágjuk. Ezt követően forró olajban szépen megsütjük, hogy kérges legyen a hús, majd félretesszük. A hagymát és a gombát felaprítjuk. A megmaradt olajban megpirítjuk mindkét hozzávalót.
Ha a gomba picit meglágyult, akkor sóval és borssal ízesítjük, valamint az apróra vágott petrezselymet is hozzáadjuk. Egy pohár fehérbort is adhatunk a szószhoz, ha szeretnénk.
A húst visszatesszük a szószba és meleg vízzel felengedjük, majd így pároljuk addig, míg a hús megpuhul és a víz elfő. Végül a citrommal ízesítjük az egészet.