Hozzávalók:
1 üveg Bonduelle üveges szeletelt gomba
2 dl tejföl
1 csomag mozzarellagolyó
1 fej vöröshagyma
petrezselyem
1 csomag levelestészta
Elkészítés:
A gombáról öntsük le a lét, majd öblítsük le. A hagymát vágjuk apróra és forró serpenyőben a gombával együtt megpirítjuk hirtelen. Érdemes a díszítéshez pár szem gombaszeletet félre tenni. A többit keverjük össze a tejföllel és sózzuk meg enyhén. A tésztát egy sütőlapra tesszük és a széleit egy villával bevonalazzuk.
Érdemes a belsejét megszurkálni, hogy a gőz könnyedén távozzon majd. Kenjük meg a tésztát a tejfölös-gombás keverékkel, majd a félretett gombákkal díszítsük és szórjuk rá a félbevágott mozzarellát. Szórjuk rá a petrezselymet.
Végül előmelegített sütőben, 170 fokon 20-25 percig sütjük.