Hozzávalók:
40 dkg gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 dl rum
3 csomag vaníliás puding
8 dl tej
5 dkg kristálycukor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 doboz cukrászati habalapanyag
Elkészítés:
Először készítsük el a gesztenyemassza alapot. Ehhez a gesztenyemasszát keverjük össze a darált keksszel, a 15 dkg margarinnal és porcukorral, valamint a rummal. Jól dolgozzuk össze a masszát. Ha összeállt, akkor egy négyszögletes tepsibe vagy jénaiba alulra szépen kiterítjük. Ennek a rétegnek körülbelül 1-2 cm vastagnak kell lennie.
Ezt követően jön a vaníliás krém elkészítése. A krémhez a három csomag pudingot főzzük ki a 8 dl tejjel és az 5 dkg kristálycukorral. Folyamatosan kevergessük, hogy ne legyen csomós. Megvárjuk míg kihűl. Ha kihűlt a puding, akkor keverjük bele a 25 dkg margarint és a 20 dkg porcukrot. Itt is nagyon óvatosan járjunk el, hiszen könnyen csomósodik a krém.
A gesztenye tetejére öntsük rá a vaníliás krémet és egyengessük el. Aki szeretné, az a krém közé egy kis tejbe áztatott babapiskótát is pakolhat. Ha a krémet is elegyengettük, akkor a tejszínhabot jól verjük fel és halmozzuk a krém tetejére.
Néhány órára hűtőbe rakjuk, hogy jól összeálljon a sütemény. A tetejére egy kevés reszelt csokoládét is lehet rakni.