2 °Cgyenge köd
2020. november 28., szombat • Stefánia

Gesztenyés latte

Mariann , 2020. október 30.
Mai receptünk a kávét kedvelőeknek lesz igazán érdekes, ugyanis egy őszies gesztenyés latte receptet mutatunk. Nem kell hozzá sok minden, de iszonyatosan ízletes.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 adag eszpresszó
 4 teáskanál gesztenyemassza
 1 csomag vaníliás cukor
 5 dl tej
 1 teáskanál fahéj
 méz ízlés szerint
 pici rum

Elkészítés:
Első lépésként főzzük le a két adag kávét. A tejet forraljuk fel a vaníliás cukorral, majd egy tejhabosítóval habosítsuk fel. A gesztenyét alaposan törjük össze egy villával, adjuk hozzá ízlés szerint mézet és a fahéjat, majd kisebb adagokba dolgozzuk hozzá a kávéhoz.

Ízlés szerint pici rumot vagy rum aromát adjunk még hozzá, végül pedig óvatosan öntsük fel a tejhabbal, hogy szép réteges legyen.
 
nincs még hozzászólás