Hozzávalók:
2 szelet pangasius filé
1 csapott mokkáskanál babérlevél (őrölt)
1 csapott mokkáskanál mustármag
1 púpozott mokkáskanál kapor (szárított)
1 csapott mokkáskanál gyömbér (őrölt)
1 mokkáskanál koriander - őrölt
1 csapott mokkáskanál bors - fehér (őrölt)
1 késhegynyi chili (őrölt)
1 csapott mokkáskanál só
Elkészítés:
A fűszereket egy tálkában összekeverjük, a félbevágott pangasius filéket alaposan megszórjuk vele vagy megforgatjuk benne. Egy tepsibe alumínium tálcát helyezünk - vagy a rácsot használjuk -, a fűszeres filéket rátesszük, majd a 200 C fokra előmelegített sütőbe tesszük.
Nagyjából 20 perc alatt el is készül az étel, a hal szép fehérre fog sülni. Friss salátával tálaljuk.