Fűszeres amerikai csirkecombok

Mariann , 2019. március 13.
Mai receptünk egy nagyon fűszeres és isteni finom amerikai csirkecomb, amit elkészíthetünk például a pasiknak, ha egy jó meccsnézős délutánt terveznek. De természetesen ebédre is tökéletes, érdemes mellé valamilyen szószt készíteni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 8 db csirke alsócomb
 200 g finomliszt
 3 db tojás
 5 dl író
 1 teáskanál cayenne bors
 bors ízlés szerint
 1 teáskanál só
 2 kávéskanál fokhagymapor
 fél csomag sütőpor
 olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat tegyük egy tálba, majd szurkáljuk meg őket egy villával. Ezután öntsük rá az írót vagy a zsíros tejet és lefedve hagyjuk állni legalább egy éjszakát. Másnap csepegtessük le a combokat. A lisztet egy tálba tesszük és belekeverjük a fűszereket és a sütőport. A tojásokat verjük fel, először ebbe tegyük a csirkecombokat, majd a lisztes keverékbe.

Forró olajban süssük ki az összes combot. Fontos, hogy az olaj ne legyen túl forró, hiszen akkor megégnek a combok, de belül nyersek maradnak.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 1 hónapja, 1 hete

Egy kis csípős chili még mehetne a fűszerek közé.

Pillangó • Pipi #1 • 1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hmm ez nagyon jó.