Forralt bor

Mariann , 2013. december 24.
Igaz nincs még hó, de már elég hideg van, és bizony ilyenkor jó egy meleg itallal felmelegíteni testünket és lelkünket. Egy finom forralt bor csodákat tud művelni, ezért itt a recept, hogy Te is elkészíthesd magadnak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 7,5 dl édes vörösbor
 3 dl víz
 6-7 evőkanál cukor
 6 szem szegfűszeg
 1 rúd fahéj
 1 citrom

Elkészítés:
A bort felmelegítjük a vízzel, a cukorral és a fűszerekkel, azaz a fahéjjal és a szegfűszeggel. Nagyon figyeljünk arra, hogy forrnia nem szabad a bornak. Ha már nagyon jó illata van és kóstolásnál érezzük, hogy az ízek is összeértek, akkor a citromot vágjuk karikákra és keverjük bele őket.

Öntsük poharakba a forró bort és élvezzük a fantasztikus ízeket! Egyszerű és mennyei. Ennél több nem is kell.
 
7 hozzászólás

pilótakeksz • Messiás #7 • 5 éve, 9 hónapja és 8 napja

Én nem szeretem, nekem a forrócsoki lesz

zsebibaba • Überbrutál #6 • 5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Én holnap fogok majd csinálni

Linda • Polihisztor #5 • 5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Imádom, mindjárt fogok is inni

Sonci • Messiás #4 • 5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nagyon hasznos gasztro recept! Szeretem nagyon!

mokus84 • Überbrutál #3 • 5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Szeretem nagyon, szuper a recept!

monyó • Überbrutál #2 • 5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Végre meg fogom tudni csinálni!

Minoni • Polihisztor #1 • 5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Köszönjük a receptet!