17 °Cenyhe eső
2020. szeptember 26., szombat • Jusztina

Fokhagymás olívabogyókrém

Mariann , 2020. szeptember 01.
Mai receptünk egy egyszerű olívabogyós krém, melyet mártogatósnak is használhatunk, de akár szendvicsekre is kenhetjük előételként.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 200 g olívabogyó
 1 gerezd fokhagyma
 4 evőkanál olívaolaj
 bors
 1 gerezd citrom leve
 kisebb csokor petrezselyem

Elkészítés:
Az olívákat tegyük egy aprító gépbe a fokhagymával együtt, majd kezdjük el aprítani. Közben adagoljuk hozzá az olajat, a citromlevet és a borsot. Végül az apróra vágott petrezselymet is keverjük bele.

Tegyük hűtőbe egy éjszakára és már lehet is utána fogyasztani.
 
1 hozzászólás

Mirjam • Polihisztor #1 • 3 hete és 3 napja

Imádom az olajbogyót.