Fokhagymás fetakrém

Mariann , 2018. április 29.
Mai receptünk egy nagyon könnyen elkészíthető szendvicskrém, melyet akár húsokhoz is használhatunk, vagy mártogatósként zöldségekhez. Nagyon könnyű elkészíteni és saját ízlésünk szerint tovább lehet ízesíteni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 250 g krémsajt
 200 g feta sajt
 1-2 gerezd fokhagyma
 2 szál kapor
 2 evőkanál görög joghurt
 pici bors
 olívaolaj

Elkészítés:
A feta sajtot és a krémsajtot tegyük egy tálba és kezdjük el összedolgozni egy villával vagy egy kézi botmixerrel. Ezután dobjuk bele a zúzott fokhagymákat és krémesítsük tovább. Mehet bele a bors, a joghurt és ízlés szerint kapor, amit akár ki is lehet hagyni ha nem kedveljük. Itt már finomabban keverjük össze a hozzávalókat.

Végül tegyük egy tálba, locsoljuk meg olívaolajjal és tegyük be egy picit a hűtőbe, de akár azonnal is fogyaszthatjuk.
 
2 hozzászólás

Ennek nagyon jó íze lehet.

Móni • Überbrutál #1 • 6 hónapja, 1 napja

Huu ennek jó íze lehet. Pitával is finom.