13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Fokhagymás bagett

2014. február 01.
4.5531
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A fokhagymás bagett elkészítése nem kerül sokba és nem is nagy ördöngösség, ezért most megtudhatjátok, hogyan varázsoljatok egy különleges francia finomságot az asztalotokra.


Hozzávalók:
2 db friss bagett
20 dkg margarin
3-4 gerezd fokhagyma
2 kiskanál ételízesítő
2 evőkanál petrezselyemzöld

Elkészítés:
A margarint először habosra keverjük egy robotgéppel, majd hozzáadjuk az ételízesítőt, a zúzott fokhagymákat és a petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük.

Ezután a bagetteket bevagdossuk körülbelül 2 centiméterenként és megkenjük a őket a margarinnal. Tegyünk bőven mindenhova. Ezután egy fóliába becsomagoljuk a bagetteket és 180 fokos sütőben pár perc alatt megsütjük.
5 hozzászólás

krisztike

11 éve, 12 napja

Szuper recept!

válasz erre

Gucci

11 éve, 12 napja

én inkább maradok a bolti fagyasztottnál röhögő smiley

válasz erre

Minoni

11 éve, 12 napja

Huuu de jó ez a recept mosolygó smiley kipróbálom

válasz erre

Linda

11 éve, 12 napja

Ez de jó. Én fagyasztottat szoktam venni.

válasz erre

Sonci

11 éve, 12 napja

Otthon még sosem csináltam mindig csak vettem. Eddig.mosolygó smiley

válasz erre