13 °Cgyenge köd
2020. október 25., vasárnap • Blanka, Bianka

Fetával töltött paprika - antipasto

Mariann , 2020. augusztus 19.
Az olaszok imádják az előételeket, melyeket antipasto-nak hívnak. Ezek általában könnyed falatok, úgy mint a fetával töltött paprika, melynek receptjét, most Te is megtudod.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 kg pici paprika
 250 g feta
 100 g krémsajt
 6 dl extra szűz olívaolaj
 3 gerezd fokhagyma
 5 ág rozmaring
 zöldfűszerek
 bors

Elkészítés:
A paprikákat alaposan mossuk meg, majd vágjuk ki a csumájukat. A feta sajtot egy tálban kissé törjük össze, majd keverjük hozzá a krémsajtot és szórjuk meg borssal és ízlés szerint zöldfűszerekkel. Ezt követően töltsük meg a paprikákat a fetás töltelékkel és tegyük őket üvegbe.

Tegyünk melléjük fokhagymát, rozmaringot, majd öntsük le őket olíva olajjal úgy, hogy teljesen ellepje őket. Jól zárjuk le a fedelüket és hűtőben tárolva akár egy hétig is finom marad.
 
nincs még hozzászólás