Fetasajtos sült lazac

Mariann , 2018. október 06.
Mai receptünk egy nagyon könnyen elkészíthető halétel, melyet diétázók is bátran fogyaszthatnak. Az emberek nagyon kevés halat fogyasztanak évente, pedig nagyon egészséges és emellett kevés kalóriát is tartalmaz.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 db lazacfilé
 só, bors
 pici fokhagymapor
 50 g fetasajt
 pici olívaolaj

Elkészítés:
A lazacszeleteket mossuk meg, majd töröljük őket szárazra. Ezután egy serpenyőbe teszünk pici olajat, majd a halszeleteket sóval, borssal és fokhagymaporral megszórjuk. Mindkét oldalukat fűszerezzük be. Közepes lángon kezdjük el sütni a halszeletek mindkét oldalát körülbelül 3-3 percig.

Közben érdemes a köretet elkészíteni mellé. Ha megsültek a halak, szedjük őket tányérra és szórjuk meg fetasajttal. Azonnal fogyaszthatjuk.
 
2 hozzászólás

eperjam • Überbrutál #2 • 2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jajj de gusztusos!

Gizus • Überbrutál #1 • 2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egészen jó lehet ez a feta és a lazac.