Hozzávalók:
5 tojás
8 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál liszt
4 evőkanál kakaó
fél csomag sütőpor
250 g túró
250 g sütőmargarin
2 csomag vaníliás cukor
200 g porcukor
6 dl narancsízű üdítő
2 csomag vaníliás pudingpor
Elkészítés:
Első lépésként válasszuk külön a tojásokat. A tojássárgákat habosra keverjük a 6 evőkanál cukorral, majd hozzáadjuk a 4 evőkanál lisztet, a fél csomag sütőport és a 4 evőkanál kakaót. A fehérjéből kemény habot készítünk és szintén belekeverjük a tésztába.
Ezután egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük a tésztát és 180 fokon 20-35 perc alatt megsütjük. Közben elkészítjük a túrós krémet. Ehhez a túrót áttörjük és elkeverjük a margarinnal, a vaníliás cukorral és a 200 g porcukorral. Ha megsült a tészta és már ki is hűlt, akkor a túrós krémet rákenjük.
Végül elkészítjük a mázat. A narancslében kifőzzük a pudingot 2 evőkanál cukorral. Állandóan kevergessük, hogy ne legyen csomós. Ha már kezd langyos lenni, akkor ráöntjük a túrós krémre, végül hűtőbe rakjuk néhány órára, hogy összeálljon a sütemény.