2018. július 19., csütörtök • Emília

Fahéjas párolt alma

Mariann , 2018. január 13.
Diéta alatt sem kell teljesen lemondani a finom falatokról, csupán megfelelő alapanyagokból kell elkészíteni. Ma megmutatjuk hogyan készíthetsz fahéjas párolt almát, melyet önmagában is lehet enni, de palacsintához vagy zabpehelyhez is tökéletes.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2-3 szem alma
 1-2 kiskanál xilites fahéj
 1 db citrom leve

Elkészítés:
Az almákat pucoljuk meg, vágjuk ki a magházukat, majd vágjuk tetszés szerint szeletekre vagy kockákra. Ezután azonnal locsoljuk meg őket citromlével nehogy bebarnuljanak. Egy serpenyőbe szórjuk bele az almákat és közepes lángon kezdjük el párolni őket.

Ha egy kis levet eresztettek és kezdenek puhulni, akkor szórjuk meg a xilites fahéjjal és keverjük össze. Néhány perc után már tálalhatjuk is.
 
3 hozzászólás

Sandy • Messiás #3 • 6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szuper jo.

eperjam • Überbrutál #2 • 6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Tényleg sok mindenhez lehet enni.

regeena • Pipi #1 • 6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Én a cukrot külön szoktam hozzáadni.