Dobj össze egy szuper ízletes és könnyen elkészíthető vacsorát vagy ebédet, ami ráadásul egészséges is, nincs benne sok kalória. Ha nem szereted nagyon a halak ízét, akkor ez a recept nagyon tetszeni fog.
Hozzávalók:
400 g tőkehalfilé
200 g fagyasztott spenót
100 g paradicsom
240 g krémsajt
50 g cheddar sajt
só, bors
Elkészítés:
A halszeleteket tegyük egy tepsibe és szórjuk meg sóval, borssal. A spenótot forrázzuk le forró vízzel, majd vágjuk össze. Kenjük meg a halakat a spenóttal, majd mehet rá a krémsajt is. A paradicsomokat szeleteljük fel és szintén tegyük a halakra. Végül szórjuk meg őket a cheddar sajttal és szórjuk még meg sóval, borssal.
Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 20 perc alatt készre sütjük a sajtos halszeleteket.