10 °Cköd
2020. október 28., szerda • Simon, Szimonetta

Díjat nyert a Lidl saját márkás pezsgője

Mariann , 2020. szeptember 18.
Nemrégiben került megrendezésre a 21. VinAgora Nemzetközi Borverseny, ahol a Lidl Magyarország egy Champion, három arany és három ezüst díjat zsebelhetett be.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az áruházlánc számára mindig fontos volt, hogy a magyar termékeket népszerűsítse és ezáltal minél több hazai neves pincészet borai megtalálhatók legyenek a boltok polcain. Többekkel együtt is működik a Lidl, így jött létre például a VinAgora Borversenyen elnyert Champion díjas pezsgő is. Az áruházlánc és a Garamvári Pincészet több éves, kiváló kapcsolatát megkoronázandó, közös munkaként megvalósult, tradicionális eljárással készülő saját márkás Pannon Imperial Extra Dry pezsgője érdemelt ki.

Díjat nyert a Lidl saját márkás pezsgője - 2. kép

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője elmondta:

Büszkék vagyunk egyedülálló borkínálatunkra és arra, hogy diszkontáruházként immár a szakma által nemzetközileg is elismert és díjazott, kiváló minőségű, elérhető áron kapható, saját márkás pezsgőket és borokat kínálhatunk vásárlóinknak.

A Pannon Imperial pezsgő egy nagyon ízletes, tradicionális eljárással készült pezsgő, mely elérhető a Lidl Magyarország boltjaiban.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!