Cukkinitekercsek fetával töltve

Mariann , 2019. július 11.
A cukkini az egyik legjobb nyári zöldség, hiszen bárhogyan is készítjük el, biztosan finom lesz a végeredmény. Mai receptünk egy szuper egyszerű tekercs, amit egy kis sós feta sajttal töltöttünk meg, végül pedig grillen sütöttünk készre.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 db cukkini
 200 g feta sajt
 100 g aszalt paradicsom
 1 evőkanál tejföl
 1 gerezd fokhagyma
 bazsalikom
 bors
 olívaolaj

Elkészítés:
A cukkinit alaposan mossuk meg, majd egy zöldséghámozóval hosszú vékony csíkokat vágunk belőle. A feta sajtot tegyük egy tálba és villával törjük össze. Adjuk hozzá a tejfölt, a zúzott fokhagymát, a borsot és a bazsalikomot és alaposan összekeverjük. Az aszalt paradicsomot vágjuk ksiebb darabokra, majd ezt is keverjük a fetás krémbe. A zöldség csíkokra helyezzünk 1 evőkanál krémet, majd teklerjük fel és fogpiszkálóval rögzítsük.

Elkészítjük a tekercseket, megkenjük olajjal és grillen megsütjük őket. A feta sajt ilyenkor egy kicsit megolvad, még krémesebb és finomabb lesz.
 
nincs még hozzászólás