Csicseriborsó saláta

Mariann , 2019. május 13.
Egy könnyed, frissítő saláta szinte minden főételhez nagyon jól passzol, ráadásul így a napi zöldség szükségeltünket is fedezni tudjuk. Készítsünk finom csicseriborsó salátát, amit akár magában is elfogyaszthatjuk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 2 doboz csicseriborsó konzerv
 1 fej lila hagyma
 6 evőkanál olívaolaj
 1 evőkanál citromlé
 fél csokor petrezselyem zöld
 fél teáskanál só
 pici fekete bors
 pici cukor

Elkészítés:
A hagymát vágjuk vékonyabb szeletekre és szedjük őket szálaira. Dobjuk egy nagyobb tálba. A csicseriborsót szűrjük le és keverjük a hagymához. A pertezselymet ízlés szerint vágjuk össze és szórjuk rá a csicseriborsóra. Az olajat, a citromleves és a fűszereket keverjük össze, majd locsoljuk le vele a salátát. Ezután tegyük hűtőbe néhány órára, hogy jól összeérjenek az ízek.
 
nincs még hozzászólás