Hozzávalók:
500 g tőkehal
500 g koktélparadicsom
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
3 evőkanál vaj
1,25 dl csirkehúsleves
2 evőkanál citromlé
só és bors ízlés szerint
1 evőkanál petrezselyem
1 evőkanál bazsalikom
Elkészítés:
Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat és két evőkanál vajat, majd tegyük rá a halszeleteket és szórjuk meg sóval és borssal. Süssük a halszeleteket oldalanként 2-3 percig, ezután vegyük ki őket a serpenyőből és tegyük félre. Közben a paradicsomot vágjuk félbe. Dobjuk őket a serpenyőbe és mehet hozzá a zúzott fokhagyma. Kicsi pirítás után felöntjük a csirkehúslével, felforraljuk és 3 percig főzzük.
Ezt követően dobunk bele még egy evőkanál vajat és a citromlevet, majd megszórjuk sóval és borssal. Belehelyezzük a tőkehalakat és megszórjuk még petrezselyemmel és bazsalikommal. Még melegen tálaljuk.