Céklás vajkrém

Mariann , 2019. október 05.
Mai receptünk egy igazi őszies kréme, amit szendvicsekre, pirítósra érdemes kenni. A cékla rengeteg vitamint tartalmaz, azonban sokan nem szeretik, de vajkrém formájában talán többen kedvet kapnak kipróbálni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 250 g vaj
 150 g cékla
 150 g feta sajt
 3-4 ág kakukkfű
 só, bors

Elkészítés:
A vajat egy kézi habverővel keverjük el kb 3 perc alatt, hogy kezelhető legyen. A céklát főzzük meg, majd pucoljuk meg és vágjuk kisebb kockákra. Ezt követően a vajba keverjük bele a céklát, a feta sajtot, valamint a fűszereket. Alaposan dolgozzuk össze az egészet és egy jól zárható edénybe tegyük bele.

Végül tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
 
1 hozzászólás

Lili • Messiás #1 • 2 hete

Uhh guszta bár nem ennék belőle.