Büntetlenül nassolhatunk a BioTechUSA Zero Barral

Mariann , 2016. november 05.
Egy teljesen új fehérjeszeletet fejlesztett ki az egyik vezető hazai táplálékkiegészítőket gyártó cég, melyekben átlagosan 45% fehérje található és emellett zéró cukor. Különleges, finom ízekben elérhető, ráadásul laktóz- és gluténmentes is. Ismerd meg közelebbről a Zero Bar fehérjeszeleteket.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A szervezet számára rendkívül fontos a megfelelő tápanyagbevitel, mely a fehérjbevitelt is tartalmazza. Kortól és nemtől függetlenül fontos odafigyelni a fehérjére, ugyanis az izomzat ebből épül fel. A sportolók számkára különösen fontos, de aki csak egészségesen szeretne étkezni, azok számára szintén fontos a fehérje. A Zero Bar termékek nagy része 45%-os fehérjetartalommal rendelkezik, valamint magas élelmi rosttartalommal.

A termék az összes felesleges dolgot nem tartalmazza, úgy mint: a glutén, a laktóz, a cukor, az aszpartám és a GMO. Napközben érdemes fogyasztani, ha valami édességre vágyunk, vagy ha már nagyon éhesek vagyunk de tudjuk, még messze van a rendes étkezés ideje.

Büntetlenül nassolhatunk a BioTechUSA Zero Barral - 2. kép

Egy szelet mindössze 188 kalória található, ami igen kevés. Növényi- és kókuszzsírral készül. A Zero Bar hat ízben kapható: dupla csokoládé, cappuccino, málnás sajttorta, tejszínes kajszibarack, citrom-bazsalikom, eper-banán.
 
3 hozzászólás

blondi • Überbrutál #3 • 2 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egy próbát megér, ha jó íze van.

bettike • Überbrutál #2 • 2 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nyami! Mindegyiket meg fogom kóstolni.

leoni • Messiás #1 • 2 éve, 3 hónapja és 8 napja

A csokisra és a kávésra nagyon kíváncsi vagyok.