13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Büntetlen örömök a Scitec Nutritiontől

2017. december 02.
23.7401
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A diéta és az életmód váltás egyik sarkalatos pontja, hogy milyen édességet készítsünk ha éppen egy kis finomságra vágyunk. Szerencsére manapság egyre népszerűbb az egészséges alapanyagokból készült édességek, melyek elkészítése nem túl bonyolult, de a Scitec csapata még könnyebbé teszi két új termék megjelenésével a desszertek elkészítését.


Nemrégiben dobta piacra legújabb bűntudat nélkül fogyasztható édességeit a márka: a Scitec Protein Muffint és a Scitec Protein Browniet. Mindkét termék magas fehérjetartalommal bír, emellett alacsony a cukortartalom. Ennek köszönhetően egy nem túl szigorú diétába is beilleszthetőek a sütemények, valamint életmódváltás esetén is bátran lehet őket fogyasztani. Elkészítésük pedig pofon egyszerű, mindösszesen a termékeken feltüntetett mennyiségű vizet kell a porokhoz hozzákeverni, majd kisütni őket a sütőben és már lehet is fogyasztani.

Scitec Protein Brownie

Scitec Protein Brownie


A Brownie csokoládé ízben kapható, melyet fogyaszthatunk magában is, de egy kis gyümölccsel vagy lekvárral is tökéletes. A Muffin süteménypor két ízben érhető el: narancs-étcsokoládé és eper-fehér csokoládé-kókusz ízesítésben. Bármelyiket is válasszuk, garantált a finom íz, egyáltalán nem lehet érezni az elkészített süteményeken, hogy rengeteg fehérjét tartalmaznak. Nem szárazak és nem is túl tömények, tényleg olyan érzésünk lehet, mintha cukrozott süteményt ennénk.
3 hozzászólás

Sandy

6 éve, 10 hónapja és 12 napja

Tök jó h már csinálnak ilyeneket.

válasz erre

csillucs

6 éve, 10 hónapja és 12 napja

Muffint tuti kipróbálom.

válasz erre

Minoni

6 éve, 10 hónapja és 12 napja

Wow de jól hangzik.

válasz erre