Mai receptünk egy istenien finom őszies étel. A birsalma nagyon jól illik a sült szárnyas ételekhez, egészen különleges ízt kölcsönöz a húsnak.
Hozzávalók:
4 db egész comb
2 db birsalma
2 ág rozmaring
1 dl fehérbor
2 teáskanál szárnyas fűszerkeverék
3 evőkanál olaj
só, bors
Elkészítés:
A csirkecombokat mossuk meg, majd töröljük szárazra. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel szórjuk meg a csirkecombokat, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk állni egy kis időre. A birsalmákat pucoljuk meg, vágjuk ki a magházat és vágjuk cikkekre.
Egy tepsibe tegyük bele a combokat, melléjük a birsalmákat és öntsük alá a bort, valamint a rozmaringot. Takarjuk le és előmelegített sütőben süssük 180 fokon 45-50 percig, majd vegyük le a fóliát és grill fokozaton további 10 percig pirítsuk.