Ha a magyar gasztronómiára gondolunk, akkor szinte azonnal beugrik a rántott hús vagy éppen a rántott sajt, ugyanis mi magyarok imádunk rántani.
Legyen szó húsról, halról vagy éppen zöldségről a lényeg, hogy rántva legyen. Ezen szokásból kiindulva alkotta meg a Pannontej legújabb termékcsaládját, az Aranyfalatokat.
Egy friss hazai kutatás szerint, a megkérdezettek 96 százaléka leginkább ebédre eszik panírozott ételt, melyek közül a sajt a második legkedveltebb rántott fogás. Ezen információk után nem volt rossz döntés a márkától, hogy a legismertebb magyar sajtmárkákat bepanírozza. Így kaptak roppanós köntöst a Medve, a Karaván és a Tihany Camambert sajtok, és az új elnevezésük: az Aranyfalatok lett.
A termékek különlegessége abban rajlik, hogy bár panírozottak és elősütöttek is, mégsem a mélyhűtő pultban kell őket keresni, hanem a hűtőpultban a többi sajt között. Ennek köszönhetően felbontás után pár perc alatt elkészíthetőek és fogyaszthatóak. Sütőben, vagy kevés olajban is meg lehet őket sütni, de természetesen fritőzt is lehet használni.
Akciós áron: 599 forintért érhetőek el a termékek.
Idén tavasszal hódítani fog a farmerszoknya