13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Bemutatkozott a Vénusz Immuno termékcsaládja

2017. október 08.
5.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A zsírban oldódó vitaminok kapcsán egyre nagyobb fontosságot élvez manapság a D-vitamin.

Elengedhetetlenül szükséges a D-vitamin a megfelelő növekedéshez, a csontfejlődéshez és az immunrendszer optimális működéséhez. Éppen ezért a Vénusz megalkotta a D-vitaminnal dúsított Immuno termékcsaládját.

Kutatások bizonyítják, hogy az emberek többsége szinte állandóan D-vitamin hiányban szenved, ami elsősorban immunrendszerünket gyengíti. Egy átlagos embernek 5-15 mikrogramm D-vitaminra van szüksége naponta, míg egy sportolónak 25-75 mikrogramm is lehet a napi vitamin szükséglete. D-vitamint nem csak a napból nyerhetünk, hanem ételek segítségével is pótolhatjuk azt. Érdemes például sok májat enni vagy gombát, ezekben ugyanis rengeteg vitamin található.

A Vénusz új Immuno termékcsaládja is segít a napi D-vitamin szükséglet bevitelében, ugyanis étolajukat és kenőmargarinukat is D-vitaminnal dúsították. 10 g Immuno étolaj fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin mennyiségének 15%-át. 10 g kenőmargarin pedig fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin mennyiségének 50%-át.

További jó hír, hogy az Immuno kenőmargarin laktózmentes, így tej- és tejcukorérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Az új termékcsalád ugyan annyiba kerül, mint bármelyik átlagos Vénusz termék.