Bemutatkozott a Vénusz Immuno termékcsaládja

Mariann , 2017. október 08.
A zsírban oldódó vitaminok kapcsán egyre nagyobb fontosságot élvez manapság a D-vitamin. Elengedhetetlenül szükséges a D-vitamin a megfelelő növekedéshez, a csontfejlődéshez és az immunrendszer optimális működéséhez. Éppen ezért a Vénusz megalkotta a D-vitaminnal dúsított Immuno termékcsaládját.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Kutatások bizonyítják, hogy az emberek többsége szinte állandóan D-vitamin hiányban szenved, ami elsősorban immunrendszerünket gyengíti. Egy átlagos embernek 5-15 mikrogramm D-vitaminra van szüksége naponta, míg egy sportolónak 25-75 mikrogramm is lehet a napi vitamin szükséglete. D-vitamint nem csak a napból nyerhetünk, hanem ételek segítségével is pótolhatjuk azt. Érdemes például sok májat enni vagy gombát, ezekben ugyanis rengeteg vitamin található.

A Vénusz új Immuno termékcsaládja is segít a napi D-vitamin szükséglet bevitelében, ugyanis étolajukat és kenőmargarinukat is D-vitaminnal dúsították. 10 g Immuno étolaj fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin mennyiségének 15%-át. 10 g kenőmargarin pedig fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin mennyiségének 50%-át.

További jó hír, hogy az Immuno kenőmargarin laktózmentes, így tej- és tejcukorérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Az új termékcsalád ugyan annyiba kerül, mint bármelyik átlagos Vénusz termék.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!