13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Beköszöntött az ősz a Starbucksba

2017. szeptember 16.
5.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az ősszel és a hideg idővel együtt megérkeztek a kávézóláncba a legfinomabb italok is köztük például az egyik nagy kedvenc, a Pumpkin Spice Latté, valamint egy új karamellás pekándiós latté is.

Aki szereti a fűszeres kávékat, annak biztos a kedvencei között van az illatos fahéjas, szegfűszeges, szerecsendiós és sütőtökös latté, avagy a Pumpkin Spice latté, mely ismét kapható a Starbucks kávézóiba, sőt mellé érkezett most egy új íz.

A Caramelised Pecan Latté egy illatos pörkölt diós finomság, melyet idén ősszel nem csak latté formájában kérhetsz, hanem Frappuccino változatban is. A sütőtökös lattét szintén Frappuccino változatban is lehet kérni.

Beköszöntött az ősz a Starbucksba - 2. kép

Október végéig a hagyományos Espresso Roast kávék mellé egy latin-amerikai kávékülönlegesség is érkezett, a Guatemala Huehuetenango kávé. Ez egy sötét pörkölésű, kakaós és enyhén gyümölcsös ízjegyekkel rendelkező kávé, melyhez érdemes valamilyen csokoládés süteményt is fogyasztani.

Beköszöntött az ősz a Starbucksba - 3. kép

Halloweent megelőző héten ismét kapható lesz Drakula gróf ihlette dermesztő ital, avagy a Frapula Frappuccino, ami egy csokoládés és eperszirupos jeges tejes keverék. és nem tartalmaz kávét.