8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Bazsalikomos-epres mártogatós

2017. május 10.
7.7501
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Lassan itt az eperszezon, már egyre több helyen lehet kapni hazai termesztésű epret, éppen ezért ma mutatunk egy szuper egyszerű epres receptet. Ehhez lehet fogyasztani édes kekszet vagy akár más gyümölcsöket is. Nagyszerű nassolni való a tévé elé.


Hozzávalók:
200 g eper
250 g alacsony zsírtartalmú krémsajt
3 evőkanál méz
1 evőkanál friss bazsalikom

Elkészítés:
Az epret mossuk meg alaposan, majd töröljük picit szárazra. Ezután egy turmixgépbe tegyük bele az epreket, a krémsajtot és a mézet. Alaposan turmixoljuk össze az egészet, hogy jó krémes legyen.

Az apróra vágott bazsalikomot szórjuk bele, majd keverjük össze kézzel és egy tálban már tálalhatjuk is. Percek alatt kész a finomság.
2 hozzászólás

debbie

7 éve, 6 hónapja és 16 napja

Édes keksszel tényleg fini lehet. mosolygó smiley

válasz erre

Linda

7 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ejha röhögő smiley micsoda mártogatós kaja.

válasz erre