Baconbe tekert halfilé

Mariann , 2019. március 17.
Ha unod már a sült halat, akkor készíts baconbe tekert halfilét, melyet azok is megkóstolnak majd, akik nem annyira kedvelik a halat. Sütőben elkészítve pedig nem lesz olajszag a lakásban. Friss zöldséggel tálalva kiváló főétel.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 600 g halfilé
 200 g szeletelt bacon
 1 teáskanál bazsalikom
 1 teáskanál rozmaring
 só, bors

Elkészítés:
A halat alaposan mossuk meg, majd itassuk le róla a vizet. Ezután vágjuk tetszőleges méretűre a halakat és szórjuk meg sóval, borssal, bazsalikommal és rozmaringgal. Ezután mindegyik halszeletre tekerjünk bacont és tegyük egy tepsire. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt süssük meg.

Félidőben érdemes forgatni mindegyiken, hogy a bacon mindenhol egyeletesen ropogósra süljön.
 
1 hozzászólás

hemberender • Hiperaktív #1 • 5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon guszta!