9 ℃Esik
2017. december 15., péntek • Valér

Baconbe göngyölt csirkemáj

Mariann , 2017. december 05.
Télen nagyon kevés D-vitaminhoz jut a szervezetünk természetes módon, éppen ezért nagyon fontos, hogy étkezéseink során próbáljunk meg minél több D-vitamint bevinni szervezetünkbe. Erre tökéletes a csirkemáj.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 500 g csirkemáj
 200 g szeletelt bacon
 3 gerezd fokhagyma
 1 teáskanál mustár
 bors
 majoránna
 1 evőkanál olaj

Elkészítés:
A nagyobb májakat vágjuk kisebb darabokra és félre tesszük egy tálba. Egy másikban összekeverjük a mustárt, a zúzott fokhagymákat, a borsot és két teáskanál majoránnát. Ebben megforgatjuk a májdarabokat, majd baconbe göngyöljük őket. Egy hőálló tálat kiolajozunk és ebbe helyezzük a baconös májakat.

Előmelegített sütőben 200 fokon, körülbelül 30 percig sütjük őket. Érdemes egy pici vizet önteni a májak közé, nehogy kiszáradjanak.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Hiperaktív #2 • 1 hete és 2 napja

szupi recept

Lili • Messiás #1 • 1 hete és 2 napja

Bacon mindennel jó