Antipasti nyársak

Mariann , 2019. július 14.
Az olaszok imádnak különféle előételeket fogyasztani, az egyik ilyen kedvencüket most ízléses nyársakon tálalva kínálhatod. Nem kell hozzá sok minden, csak azok a finomságok, amiket amúgy is megennél előételként.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 100 g koktél paradicsom
 100 g mortadella sonka
 100 g prosciutto
 zöld olíva bogyó
 olasz sajt
 friss bazsalikom
 100 g kisebb gomba

Elkészítés:
A gombákat tisztítsuk meg, majd kevés olajon pirítsuk meg őket egészben. Tegyük félre és hagyjuk kihűlni. Ezután a sajtot vágjuk kockákra vagy ha golyókat használunk akkor nem kell összevágni. A nyársakat végül össze kell állítani. Ehhez mindegyikre szúrjunk ízlés szerint mindegyik hozzávalóból.

A végén kevés olívaolajjal vagy balzsamecettel is meglocsolhatjuk.
 
nincs még hozzászólás

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.