17 °Cenyhe eső
2020. szeptember 26., szombat • Jusztina

Ananászos salsa

Mariann , 2020. szeptember 12.
Mai receptünk egy gyorsan és könnyen elkészíthető egzotikus salsa saláta, melyet húsokhoz érdemes fogyasztani vagy akár grillezett halakhoz.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1 db avokádó
 fél db ananász
 1 kis fej lila hagyma
 1 db lime
 friss csili
 1 csokor koriander
 só, bors

Elkészítés:
Az ananászt tisztítsuk meg és vágjuk össze kisebb darabokra. Ne használjunk cukrozott konzerves változatot. Az avokádót szintén tisztítsuk meg és vágjuk össze kisebb darabokra, a lila hagymát szintén. Egy tálban keverjük össze az alapanyagokat, majd locsoljuk friss lime lével, apróra vágott korianderrel és sóval, borssal.

Tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
 
1 hozzászólás

blondi • Überbrutál #1 • 1 hete és 6 napja

Üde kis saláta.