6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Amerikai finomság a Starbucks üzleteiben!

2016. május 11.
5.1731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már elérhető a hazai Sturbucks kávézóiban az a két féle Frappuccino, mely a híres amerikai desszert, a S'more (something more) ihletett.

Két ízben is kapható az új ital, csokis és banános-karamellás. Sőt, egy különleges akcióval is várja a kávézó az érdeklődőket, melyről lentebb olvashattok.

Amerika egyik leghíresebb édessége a S'more, mely két graham-keksz közé helyezett csokiból és olvasztott mályvacukorból áll. A Starbucks ezt a desszertet most Frappuccino formájában kínálja üzleteiben. A csokis változatban a mályvacukor és a csokoládészósz keveredik egymással, míg a banános-karamellás változatban a pillecukor banánpürével és karamellöntettel keveredik. Az italok mályvacukor-ízesítésű tejszínhabbal és graham-kekszdarabkákkal vannak megbolondítva.

Amerikai finomság a Starbucks üzleteiben! - 2. kép

Jó hír a kávét kevésbé kedvelőknek, ugyanis azok krémes alappal is kérhetik, azaz nem tartalmaz kávét. Május 16. és 20. között kedvezményesen lehet kóstolni az új italt, ugyanis aki 15:00 és 17:00 között látogat valamelyik kávézóba, az fél áron kapja a választott Freppuccinót.