20 ℃Részben felhős
2017. október 20., péntek • Vendel

Almás-fahéjas tea

Mariann , 2017. október 05.
Itt a forró tea szezonja. Rengeteg a megfázás és az influenza ebben az őszi időszakban, ezért fontos a folyamatos hidratálás. Sokunk inkább forró teát fogyaszt ilyenkor, amit fel lehet dobni természetes ízekkel is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 1,5 l víz
 2-3 filter fekete tea
 édesítő ízlés szerint
 2 db citrom
 2-3 szem alma
 1-2 rúd fahéj

Elkészítés:
A vizet forraljuk fel, majd öntsük egy nagyobb kancsóba és dobjuk bele a filtereket. 5 perc elteltével adjuk hozzá egy darab citrom levét, a másik citromot karikázzuk fel és szórjuk a teába. Ízlés szerint édesítsük.

Közben az almát vágjuk egészen apró kockákra és dobjuk a forró teába a fahéj rudakkal együtt. Picit hagyjuk állni, amíg az ízek összekeverednek, majd fogyaszthatjuk is.
 
2 hozzászólás

de jól néz ki!

Ez nagyon jól hangzik. Citromot szoktam bele tenni a teába.