23 ℃Esik
2017. július 25., kedd • Kristóf, Jakab

A jégkrémmel megtöltött fánknál jobbat idén nyáron már tuti nem találsz!

Brauny , 2017. július 10.
Elképesztően kreatív mostanában a cukrász szakma, hiszen sorra érkeznek az olyan nyári finomságok, amelyek bár elsőre szokatlannak tűnnek, ellenben csakhamar kiderül róluk, hogy az őrült kombináció valami elképesztő finomságot takar.


Ide sorolható a Los Angeles-i Sweet Dessert Bar által megálmodott újdonság is, ami a fánk édes élvezetét ötvözi a jégkrémek hűsítő sajátosságaival, lévén a cukrászda megalkotta a jégkrémes fánkot, ami nem csalás, nem ámítás.

A különlegesség ugyanis valóban egy finom puha fánk, amibe jégkrémet töltenek a cukrászok, de hogy mégis miként sikerül elérniük mindezt, azt egyelőre természetesen nem kötötték mások orrára.





 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!