Elképesztően kreatív mostanában a cukrász szakma, hiszen sorra érkeznek az olyan nyári finomságok, amelyek bár elsőre szokatlannak tűnnek, ellenben csakhamar kiderül róluk, hogy az őrült kombináció valami elképesztő finomságot takar.
Ide sorolható a Los Angeles-i Sweet Dessert Bar által megálmodott újdonság is, ami a fánk édes élvezetét ötvözi a jégkrémek hűsítő sajátosságaival, lévén a cukrászda megalkotta a jégkrémes fánkot, ami nem csalás, nem ámítás.
A különlegesség ugyanis valóban egy finom puha fánk, amibe jégkrémet töltenek a cukrászok, de hogy mégis miként sikerül elérniük mindezt, azt egyelőre természetesen nem kötötték mások orrára.
Ide sorolható a Los Angeles-i Sweet Dessert Bar által megálmodott újdonság is, ami a fánk édes élvezetét ötvözi a jégkrémek hűsítő sajátosságaival, lévén a cukrászda megalkotta a jégkrémes fánkot, ami nem csalás, nem ámítás.
A különlegesség ugyanis valóban egy finom puha fánk, amibe jégkrémet töltenek a cukrászok, de hogy mégis miként sikerül elérniük mindezt, azt egyelőre természetesen nem kötötték mások orrára.
damn! We also have the 6 weekly flavors of our famous hot bread pudding, our #Ube Cake, Vegan Carrot Cake and WAY more! Open till 11pm tonight! Let's celebrate the start of the weekend! Pic: @hungryempire
Április 27-én ismét könyvcserepikniket szervez a Bookline