7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

6 új csokoládészenzáció érkezett a chocoMe-től

2018. szeptember 16.
11.5511
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A csokoládé gyártó manufaktúra idén ősszel hat új különleges ínyencséggel rukkolt elő, melyek mindegyik biztosan a csokiimádók kedvence lesz. Mai cikkünkben bemutatjuk mind a hat újdonságot, melyek a szerkesztőséget is teljesen elvarázsolták.


chocoMe Petit 21

Három féle ízben érkezik a márka Petit 21 kollekciója, mely egy teljesen új termékkategória chocoMe-nél. Már a név is sokat árulkodik, ugyanis a francia "petit" azaz "kicsi, pici" szó a csokoládék méretére utal, míg a 21 a darabszámra, mely megtalálható az elegáns dobozokban. Az 5 mm vastag csokoládé kockák vékonyságuk ellenére mindegyik meg van töltve különleges töltelékkel. Egy egyedi gyártási technológiának köszönhetően a csokoládé és a töltelék szinte egyszerre kerül az öntőformába.

6 új csokoládészenzáció érkezett a chocoMe-től - 2. kép

Három ízvariáns közül választhatunk:
falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel - mely egy népszerű japán citrusféle
falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és passion fruit töltelékkel, fekete szezámmaggal
falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

Ezekkel az édességekkel bármikor meglepheted kedvesedet vagy csokiimádó barátaidat, ráadásul a stílusos csomagolásnak köszönhetően különleges ünnepekre is kiváló ajándék.

Raffinée termékcsalád

Két újdonsággal bővül a Raffinée termékcsalád. Az egyik a Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula, amely nem csak ellenállhatatlanul finom, de csokoládéalapja is rendhagyó: ez a világ 4. csokoládétípusaként emlegetett Ruby, amely különleges gyártási eljárásnak köszönheti egyedülálló, rubinvörös színét és ínycsiklandó ízét, amely mentes bármilyen színezéktől vagy aromától.

6 új csokoládészenzáció érkezett a chocoMe-től - 3. kép

A másik újdonság, egy újabb Raffinée 4 válogatás, amely egy korábbi, azonos nevet viselő válogatás sikere nyomán született: ebben a négyes összeállításban a tej-, a fehér-, a szőke- és a ruby csokoládé mesternégyesé a főszerep. A különböző csokoládék más-más gyümölcs és diófélét zárnak magukba.

6 új csokoládészenzáció érkezett a chocoMe-től - 4. kép

Voilé Mangó

A Voilé család új tagja egy különleges mangós édesség, mely egyenesen Thaiföldről érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásának köszönhetően kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú étcsokoládénak.

6 új csokoládészenzáció érkezett a chocoMe-től - 5. kép

2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 25 napja

Huuu az a válogatás nagyon jól néz ki. Meg persze a csokik is röhögő smiley

válasz erre

csillucs

6 éve, 25 napja

Juuuuj egyszer kaptam chocome táblás fehér csokit az valami isteni volt. Gondolom ezek is hasonlóan finomak.

válasz erre