13 °Cszórványos felhőzet
2020. szeptember 30., szerda • Jeromos

Vogue Eyewearnél megjelent a Millie Bobby Brownnal közös kapszulakollekció

Szofi Kakuk , 2020. február 13.
A Vogue Eyewearnél debütált a Millie Bobby Brown szemüvegkollekció. A fiatal színésznő azon fiatal nők társaságát erősíti, akik remek érzékkel rendelkeznek a divat iránt és stílusukkal több százezer nőt képesek inspirálni, így már nem is olyan meglepő ez a kollaboráció.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Millie ebben a kapszulakollekcióban azt próbálta a közönség elé tárni, hogy hogyan lehet tökéletesen kifejezni azt egy szemüveggel, amit az élet nagy dolgairól valójában gondolunk. A hat fő gondolatot feltáró kampányban Millie az önszeretetről, a kitartásról és a küzdelemről is mélyrehatóbban beszél, amiket véleménye szerint, minden nőnek előtérbe kell helyeznie, ha hosszútávon boldog és sikeres akar lenni.

Vogue Eyewearnél megjelent a Millie Bobby Brownnal közös kapszulakollekció - 2. képA Vogue Eyewear új kollekciója Millievel együtt arra ösztönzi tehát a nőket, hogy a maguk stílusában válasszák ki a megjelenésüket és az önmagukról alkotott képüket merjék a külvilág előtt is felvállalni. A kollekció darabjai között így, számos stílus, forma, szín és anyaghasználat is megtalálható, aminek okán, biztosabbak lehetnek a vásárlók abban, hogy az ő ízlésviláguk is teret kapott a márka új termékei között.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!