Vegán kényeztetés a Fa-tól

Mariann , 2018. február 03.
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges életmód, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Nem csak a hétköznapi embereknek fontosak ezek, hanem már egyre több világcégnek is, éppen ezért döntött úgy a Fa, hogy kifejleszti első vegán termékcsaládját, az Island Vibes-ot, mely 2018. februárjától lesz elérhető a boltok polcain.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Manapság vegánnak lenni nem csak életforma, hanem életérzés is, és ezt a Fantasztikus életérzést valósította meg a Fa az új termékcsaláddal. A vegán tanúsítvány megszerzésére nagyon komoly előírások és szigorú szabályok vonatkoznak. Ilyen például, hogy az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfitermékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet vagy tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket. Továbbá nem tartalmazhatnak ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket, amelyek az összetevők vagy késztermékek előállításához használatosak.

Az Island Vibes termékcsaládban három különleges trópusi illatot fedezhetünk majd fel: Bali, Fidzsi sziget és Hawaii illatokat. A termékek között tusfürdők, izzadásgátlók és a Fa első testradírja is debütál. A Hawaii Love illatban az ananász és a törpe hawaii rózsa keveredik a frissítő tengerparti illattal. A Fiji Dream illatban a görögdinnye és az ylang-ylang illata frissíti fel a testet. Míg a Bali Kiss illatban a mangó és a vanília-virág illata kényezteti a bőrt.
 
3 hozzászólás

Edit90 • Überbrutál #3 • 1 éve, 15 napja

Egyre több az ilyen vegán termék. Örülök neki, mert konkrétan különbséget nem lehet észre venni a sima és a vegán termék között.

pilótakeksz • Messiás #2 • 1 éve, 15 napja

Jól hangzik. Amúgy is szoktam Fa termékeket venni.

bonita • Messiás #1 • 1 éve, 15 napja

Ohh ez de jól hangzik.