13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Válts hajszínt ősszel

2014. október 12.
3.8341
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egy új évszak beköszönése mindig magával vonzza a változást is, hiszen ilyenkor megváltozik környezetünk. Ennek hatására mi is szeretünk változtatni valamin, legyen az ruhatár vagy éppen a hajszínünk. Cikkünkben bemutatjuk a legújabb hajfestékeket, hogy megtudd mivel érdemes idén ősszel festeni a hajadat.



Válts hajszínt ősszel - 2. kép

Évről évre egyre több és jobb hajfesték jelenik meg a piacon, ezáltal egyre nehezebb választani belőlük. Ha hajszínt szeretnél változtatni mérd föl, hogy milyen típusú a hajad és aszerint válassz festéket. Ha száraz a hajad, akkor válaszd a Schwarzkopf Color Mask hajfestékét, melyben tápláló shea vaj található. A tégelyes kiszerelésű hajfestékkel egyszerűen befestheted hajadat, ugyanis nem csöpög és könnyen szétoszlatható. 18 árnyalatban kapható a festék, 1.999 forintos fogyasztói áron.

A Syoss kétféle hajfestékkel is előrukkolt, a Syoss Hajvilágosító szőke árnyalatokkal, valamint a Syoss Oleo Intense ammóniamentes hajfestékekkel. A szőke festék procellium kreatint tartalmaz, mely ápolja a hajat a világosítás során, valamint ragyogó szőke hajszínt ígér. A Hajvilágosító három szők árnyalatban elérhető, 1.399 forintos fogyasztói áron.

Válts hajszínt ősszel - 3. kép

A természetes olajokat tartalmazó Oleo Intense hajfesték gazdag ápolást ígér az igénybevett, töredezett hajnak. Az eddigi 18 színárnyalathoz, most további négy új szín csatlakozott, így szinte mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt. A Syoss Oleo Intense 1.499 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.

A Palette három új kollekcióval is jelentkezik, az Intensive Color Creme Collection-el, a Permanent Natural Colors-al és a Color Shampoo hajfestékkel.

Válts hajszínt ősszel - 4. kép

A márka szakértői kialakítottak egy új formulát az Intensive Color Creme kollekcióban, Ultimate Keratinnal gazdagították a hajfestéket, mely ápolja a hajat és maximális színeredményt ígér. A keratin védi a hajat a kifakulásltól. 31 intenzív színárnyalat közül választhatunk, 1.015 forintos fogyasztói áron.

A Natural Colors hajfesték értékes olajokkal és jojoba tejjel védi a hajat és természetes kinézetűvé varázsolja. A formula négy olajat is tartalmaz: argán olajat, mandula olajat, kajszibarack olajat és makadám olajat. Mind-mind arra hívatott, hogy védje és ápolja a hajat. A kollekció öt új árnyalattal bővült, így már összesen 23 természetes szín közül választhatunk, 949 forintos fogyasztói áron.

Végül a Palette Color Shampoo termékkollekciója bővült három új színárnyalattal. Az ammóniamentes és argán olajjal gazdagított kollekcióban immáron 16 természetes szín közül választhatunk. A márka 24 hajmosásig tartó hajszínt ígér anélkül, hogy roncsolnánk a hajunkat. A terméket 899 forintos fogyasztói áron vásárolhatjuk meg.

Reméljük ezzel a hajfesték ajánlóval sikerült segítenünk, azonban ha nem mered magad festeni a hajadat, akkor még mindig jobb ha szakemberekre bízod hajkoronádat, ők nem fognak hibázni.
6 hozzászólás

Veroniq

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Én a syoss oleo intense hajfestéket próbáltam ki pár hónapja nekem egész jó volt tetszett.Lehet veszek még.

válasz erre

Linda

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Én most az ombre stílust próbálom ki. Igaz már nem annyira divat, de én még csak most vágok bele. mosolygó smiley

válasz erre

Kicsi

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Én most nem fogom festeni, elég egyedi / na, jó,nem az, de olyan mint ha melírozva lenne,legalább két féle árnyalattal. / a hajszínem, de lehet, hogy valami természetes barnítóval még segítek rajta egy kicsit! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Gucci

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Lili írta:
Szerintem mindegyiknél ugyanaz. Az összes gyártónál.
Eltérőek a számozások sajnos, így sokszor csak a mintákra lehet hagyatkozni. De ha nem bízol magadban, akkor kérdezz meg valakit, vagy vedd a festéket szalonban.

válasz erre

Lili

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Cynthia írta:
Nagyon jó áron jöttek ki!meglepett smiley A számozásuk ugyanúgy van mint a többi hajfestéknél?
Szerintem mindegyiknél ugyanaz. Az összes gyártónál.

válasz erre

Cynthia

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nagyon jó áron jöttek ki!meglepett smiley A számozásuk ugyanúgy van mint a többi hajfestéknél?

válasz erre