0 ℃Tiszta idő
2020. február 21., péntek • Eleonóra

Újrahasznosított gyapjúból készültek a Fjällräven legújabb kollekciójának darabjai

Mariann , 2019. október 26.
Megérkezett a svéd outdoor márka legújabb őszi-téli kollekciója, melynek megalkotása közben ismét a fenntarthatóság, a praktikusság és a felhasználóbarát megoldások voltak szem előtt, ezért is készültek újrahasznosított gyapjúból a termékek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Fjällräven minden új kollekció megalkotásakor figyelembe veszi a vásárlói igényeit, valamint a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Éppen ezért alkalmazza a Re-Wool újrahasznosított gyapjút termékeihez. Ezt a gyapjút a márka olaszországi feldolgozóüzemében régebbi ruhákból vagy a gyártás során megmaradt többletgyapjúból - szín alapján szétválogatva és újrafonva - állítják elő, majd új ruhadarabokat készítenek belőlük.

Újrahasznosított gyapjúból készültek a Fjällräven legújabb kollekciójának darabjai - 2. kép

A márka 2019-es őszi-téli kollekciójában nem csak a ruhadarabok, de a kiegészítők is gyapjúból készülnek. A Norrvage termékcsalád újrahasznosított gyapjúból készült, bőr díszítőelemekkel ellátott táskákból állnak, melyek praktikusak és erős anyaga miatt nem mennek tönkre egyhamar. Ezek mellett a sálak és sapkák is újrahasznosított gyapjúból készültek, melyek nem irritálják a bőrt, puhák és divatosak is.

Újrahasznosított gyapjúból készültek a Fjällräven legújabb kollekciójának darabjai - 3. kép

Télen is érdemes a Fjällräven termékeit választani kisebb vagy nagyobb túrákhoz, de akár hétköznapi viselethez is találunk ruhadarabokat a kollekcióban.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!