Új szintre lépett a gél lakkozás

Mariann , 2018. szeptember 23.
Nemrégiben mutatkozott be a hazai közönség számára is a CND márka legújabb terméke, a CND SHELLAC LUXE, mellyel egy új szintre lépett a gél lakkozás. Az új terméknek köszönhetően eddig soha nem tapasztalt gyorsasággal készülhetnek el a körmeink, ráadásul nem kell tartani attól, hogy az eltávolítása fájdalmas és egészségtelen lesz.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A professzionális körömápolás globális piacvezető márkája 2010-ben alkotta meg a CND SHELLAC szolgáltatást, mely egyedülálló módon forradalmasította az iparágat. Most, 2018-ben egy új szintre emeli a cég ezt a szolgáltatást az új Shellac Luxe-nak köszönhetően. Az eljárás egy kétlépcsős metódust takar: először a minden-az-egyben Base and Color Coat (alap és színes lakk) lakkot kell alkalmazni, majd a magas fényű Top Coat fedőlakkot. A termékek különleges összetételének köszönhetően akár 60 másodperc alatt könnyedén leoldhatóvá válik a lakk.

Új szintre lépett a gél lakkozás - 2. kép

A könnyű leoldhatóság miatt nem fog sérülni a köröm, hiszen nem kell hosszadalmasan lereszelni azt, csupán egy oldattal alig egy perc alatt könnyedén eltávolítható. A lakkok 65 árnyalatban kaphatóak és akár 14 napon át élvezhetjük a gél lakk örömeit.

A termék szeptembertől elérhető a CND Nail Lounge-nál és a kiemelt partnereknél.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!