14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Új szépségkezeléssel bővült az Ensana szállodalánc

2019. december 10.
19.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az Ensana szállodalánc nemrégiben egy különleges márka bevezetésével új szépségápolási kezelésekkel bővítette a margitszigeti, valamint a hévízi termál hotelek repertoárját, melyek között találunk arc- és testkezeléseket is.

Az egyedi masszázstechnikával végzett Pharmos Natur Green Luxury kezelések kivételes gondoskodást nyújtanak az arc-, a nyak és a dekoltázs bőrének.

Már egy kezelés után kisimulnak a ráncok, a bőr feltöltődik energiával és bársonyosan simává varázsolja az arcbőrt. Hosszú távon természetesen még jobb hatást érhetünk el, ebben az esetben a kötőszövetek megerősödnek és fiatalossá válik a bőr.

Új szépségkezeléssel bővült az Ensana szállodalánc - 2. kép

A Pharmos Natur termékek egyik legfontosabb alapanyaga, az aloe vera. Ezt a növényt már rengeteg kozmetikai cég használja termékeiben, ugyanis rendkívül jó hatással bír az arcbőrre. Az aloe vera nagyszerű bőrtápláló, de az égési sérülésekre is gyógyhatással van.

Az Ensana kezeléseket lassú, óvatos mozdulatokkal végzik felhasználva az életenergia természetes áramlását. Egy-egy ilyen kezelés akár tökéletes ajándék is lehet az ünnepekre hölgy ismerőseink számára, vagy akár saját magunknak.